Dette skal du se efter inden du køber en hvalp:

 

 Kan du ikke sige JA til nedenstående punkter når du er ude og se på en hvalp,  skal du gå igen.

Vi har hørt dette rigtig mange gange "det skulle vi bare ha vist inden vi købte hund".

 

 Derfor dette lille indlæg eller måske et lille fingerpeg.

  1. Hvordan er hvalpenes mor? er hun der, kan du komme til at snakke med hende og vil hun snakke uden problemer. 
  2. Er hvalpenes far der? kan du snakke med ham uden problemer.
  3. Kan hvalpene og deres mor gå sammen i harmoni.
  4. Har de flere voksne hunde, kan de sammen, eller  er de i hvert sit rum eller hver sin etage.
  5. Hvordan trives hvalpene er de glade og imødekommende, når der kommer nogen og snakker med dem.
  6. Er hvalpene hjemmevant, der hvor de er når du kommer (dermed menes, står der, at det er et køkken opdræt og hvalpen ikke kender køkkenet eller ser det ud til, at de er der for første gang).
  7. Er hvalpene vant til menneskelig kontakt.
  8. Er hvalpene rene bag i, hvis ikke kan der være maveproblemer, måske orm eller det der er værre.
  9. Har du en rigtig god mavefornemmelse, at her skal du købe hund.

 

Husk alle hvalpe er søde når de er små, men de kan have meget store ar/sår på sjælen, som vil følge dem resten af deres liv. I stedet for at forsøge at rede 1 hvalp  og du derved støtter avleren, der således kan fortsætte deres avl.  Det er dig/jer der betaler for at få en rigtig god og dejlig familiehund. Så kom hjem med en sådan. 

 

 

 Kommende hvalpekøbere

 

Her hos os vægter vi sundhed meget højt, og vi avler kun på hunde der er fysisk og mentalt stærk, der er sunde og raske. Vores voksne hunde bliver vaccineret og sundheds undersøgt, en gang i året. Hos os har vi ikke flere hunde end de kan deltage i vores dagligdag, da vi nyder at have hundene omkring os. Da vi udelukkende ønsker, at præge vores hunde med positiv træning, er det en selvfølgelighed for os at vi kun har 1 kuld hvalpe af gangen.

Da hvalpene er født og opvokse i vores hjem sammen med os. Deltager de i de daglige aktiviteter og derved socialiseres hvalpene gennem familieliv og sammen med vores andre hunde og de dagligdags lyde (støvsuger, musik, fjernsyn, vaskemaskine, opvaskemaskiner mm)

Vi fodrer vores hunde med Hills og Tast of the Wild med Bison, med rigtig stor succes. Da vores hunde er brugshunde, er det vigtigt, at de får det optimale foder således at de kan yde deres bedste og at de har en rigtig flot pels. Mor og Hvalpe, får hvalpefoder fra Hills Science plan. Mor er selvfølgelig behandlet for orm inden fødsel, hvalpene og moren får ormekur hver 14´s dag indtil hvalpene flytter hjemmefra.

Når vi sælger en hvalp til dig, har den fået ormekur, den er chippet, er vaccineret med puppyvet har en sundhedsbog fra. Gunner Gram som er vores dyrlæge. Stambog fra. Dansk Kennel klub.

Hvalpene har været socialiseret i dagligdagen hvor de bla. Andet har været ude at køre bil, gået i snor, har været med ved søen, hvor hundene bader, har været på bytur, har været på banegården, har været med i hundeklubben hvor der er rigtig mange andre hunde, har mødt mange mennesker, har mødt børn, har mødt andre dyr,(bla. fugle, katte, hunde, hjorte) mm.

Med hvalpene følger ca. 3 kg foder, legetøj, halsbånd  bla. og gode råd hvis ønskes.

Her hos os sælger vi ikke bare en hvalp til hvem som helst. Vi forlanger at DU/ I, har sat jer ind i racen og ved hvad det kræver og vi forlanger, at i kommer og besøger os, så vi lige kan se hinanden an, inden vi sælger en hvalp. Vi lægger stor vægt på et tæt forhold til vores hvalpekøbere, så vi kan følge hvalpene tæt og vi står naturligvis altid klar til en snak eller et godt råd.

 

Alle vores hunde er sundhedstestet dette gælder også hvalpene, så vi sikre at det er en meget sund/ sygdomsfri og mental stærk linie vi opdrætter.

 

På Dansk Kennel Klubs hjemmeside, kan du få gode råd og vejledning før du køber hund — klik her

 

 

Har hvalpene din interesse kan du/I kontakte mig på

mail:vennely@profibermail.dk

eller på telefon.: +45 28 74 30 92

 

Vi har stadig 6 hvalpe som virkelig trænger til et nyt hjem og for den rette familie kan vi lave en afdragsordning hvis dette ønskes.

 

Vibeke & Jacob

samt

Bjanka, Malou og Ghandi