Hvalpesiden og deres udvikling.

NYHED: Gå til fotobogen /Videoer

TRYK--> chantal-javi-ami.chantal-javi-ami.dk

 

Tryk på hvalpens navn og du kommer ind på deres egen side (se mere på Malous side)

1. Amanda DK17055/2012 "Den der bør elskes"         V

2. Amber DK17056/2012 "Den ansvarlige"                 v 

3. Abbey DK17057/2012"Fader i jubel"                         

4. Asterix DK17054/2012" Den bund stærke"                          V

5. Alicia DK17058/2012"Den smukke, elskelig                 v
6. Abbelone DK17059/2012" Den søde"                          v
7. Alma DK17060/2012"Stærk Sjæl"                                  V
8. Amy DK17061/2012"Herskerinde,sejer                        v
9. Akita DK17062/2012"Magt, stærk"                               v

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xxx

10-10-2013: Vi siger hjertelig tillykke med 1 år. Vi er rigtig glade for den dejlige kontakt vi har med jer alle og at det går rigtig godt for jer og vovserne.... HUSK LIGE AT KLIKKE IND I FOTOALBUMMET OG SE ALLE DE ANDRE HVALPE.

 

02-07-2013: Så blev det tid til at Asterix skulle sige farvel til os og det var meget svært han er jo 8 mdr. nu men der kom en rigtig dejlig familie fra Møldrup som meget gerne ville have Asterix så han bor nu hos Susan og vi ønsker dem det aller bedste fremover.

01-07-2013: der er nu gået en tid siden vi har være på men vores tid er gået med at få Abbey helt igennem den meget ubehagelig oplevelse hun fik. Hun er helt sig selv igen og hun går igen helt uden problemer på hundeskole leger med de andre hunde, træner som før og elsker det. Hende og Asterix tonser rundt og hygger sig. Abbey er igen klar til få en dejlig familie så sig endelig til hvis hun er noget for dig/jer.

03/ 04-05-2013: Det har været en rigtig dum dag, men heldigvis endte den rigtig godt. Det er sådan, at Abbeys nye ejer gerne vil levere Abbey tilbage efter halvanden uge, da de mente at hun var en meget angst hund, der ikke kunne arbejdes med, men sandheden var desværre en anden.. Abbey var meget bang for den nye familie og det der forgik i det hjem. Da Abbey så mig var der ingen tvivl hun var SÅ glad og ville overhovedet ikke væk fra mig igen. Hun er nu hjemme og brugte aften i går på, at spise og spise, lege/ komme ind i flokken med vores andre hunde. Der er nu heldigvis overhovedet ikke spor af den Abbey jeg så igår. Så selv os, der forsøger at finde de bedste og dejligste menesker, til vores dejlige hvalpe kan tage rigtig meget fejl.

26/28-04-2013: Vi har været en tur på vestkysten og var meget spændte på hvordan Asterix som nu er alene hvalp hos os sammen med de 3 voksne hunde. Vi havde givet ham en ½ køresygpille for at forbygge den meget lange tur. Det viste sig at være en god ide for han forholdt sig helt rolig. Asterix havde en kanon oplevelse både med køreturen, vesterhavet som var meget voldsom samt byturen, hvor der var helt vild mange biler, mennesker og andre hunde både løse og andre i snor, så der var rigtig mange der skulle hilses på.

20-04-2013: Lige over middag måtte vi sige farvel til Abbey og man skulle tro det blev nemmere for hver gang,men NEJ det er så svært at sige farvel, Abbey er den sidste pige i flokken, så det er ekstra svært og så hele 2 piger flytter hjemmefra på en dag. Abbey valgte Heidi fra Guldbjerg på Fyn som sin nye kammelegerat og leder. Der vil hun indgå sammen med Heidis andre Belgier.

20-04-2013: Vi har nu også sagt farvel til Alma. Alma er kommet hjem til familie Birte og Kurt Andersen fra Vejle. Det er sjovt at se som alle hvalpene har valgt deres familie og Alma var overhovedet ikke i tvivl da Birgit satte sig på gulvet, så var de gensidigt solgt.  

07-04-2013: Vi har nu fundet et kanon hjem til Abbelone og alt er faldet på plads for hende. Den nye familie på Falster er rigtig glad for hende og har overhovedet ingen problemer med hende. Hun er blevet en rigtig heste/ Miapige/ fodvarmer for Tanja og familie. Det er en af de historier der varmer et rigtigt hundehjerte.

Marts: Vi har flere gange været ind over hos Abbelone. Jens Anker og Abbelone kunne ikke helt få det til at køre mellem dem og derfor kom Abbelone hjem igen inden der skete mere. Jens Anker mente alligevel ikke, at han var klar efter den sygdom han har haft, til den udfordring det er at få en hvalp hjem. Vi blev derfor enige om at vi tog hende retur .

27-03-13: Nu er der kun 3 hvalpe tilbage, vi har gjort status. Vi har oplevet nogle behagelige og mindre behageligheder undervejs i vores hvalpetid. Alle hvalpene er en kanon oplevelse, de er sjove og meget lærenemme. Alle dem som vi har solgt hvalpe til, er nogle rigtig dejlige mennesker, som er rigtig glade for deres hvalp, de er meget glade for det arbejde vi har lagt hvalpene. Der hvor det ikke er sjovt, er hvor folk ringer og laver en aftale om at komme og se en hvalp og så bare bliver væk. Vi reservere aldrig en hvalp igen og derved lader potentielle købere gå forgæves. Vi er også blevet hjemme fra træning for at mødes med de mennesker som alligevel ikke har tænkt sig at komme, og det er meget træls.

Men som sagt har vi 3 hvalpe tilbage og som stadig er til salg.

27-03-13: Per har været på besøg indtil flere gange og ham og Alicia er blevet rigtig gode venner så jublen var rigtig stor da Per i dag har hentet Alicia hjem til Vojens

25-03-13: Så kom tiden til at vi skulle sige farvel til Amanda, Amanda er taget med Lone til Næstved og der har vi hørt at hun hygger sig rigtig meget. Vi ønsker Amanda og Lone alt mulig held og lykke fremover

22-03-13: Vi har hørt fra Tommy og Helle at det går rigtig godt og at Amy er faldet rigtig dejligt til

10-03-13: Idag har Amy fået nye ejer det er Tommy og Helle fra Nykøbing Mors. Tommy afhenter Amy den 21 marts da familien da har ferie og vil dermed give Amy de bedste vilkår ved flytningen. Vi ønsker familien alt mulig held og lykke fremover

06-03-13: Alicia har fået ny ejer Per fra Vojens. Per vil gerne lære Alicia at kende og derfor kommer han og går/ leger med hende indtil hun skal med hjem den 27- 03-13

01-03-13: Så kom tiden hvor vi skal sige farvel til Abbelone, Hun har fået ny ejer Jens fra Kolding. Da der er nogle dage indtil Jens har ferie vil han bruge tiden til at lære og til at være sammen med Abbelone. Vi ønsker Jens og Abbelone at mulig held og lykke fremover.

09-02-13: Vi kører en del i bil med hvalpene og går meget i byen hvor de møder mange forskellige mennesker og andre hunde. Vi tager også meget i skoven hvor de også møder mange forskellige lyde, mennesker og andre hunde.

 07-02-13:  Vi har nu også sagt farvel til Akita hun har fået en dejlig ny familie i Valby og hun skal begynde i skole den 19 februar derover så alt mulig held og lykke til jer 2 Marie og Aktia. Hvalpene er meget stille lige efter at der er blevet solgt en fra i flokken så ingen tvivl de kan godt mærke der mangler en.

22-01-13: Hvalpene er nu revaccineret. De skal således først vaccineres igen om 1 år.

Hvalpene bliver daglig trænet i lydighed, møde andre hunde og kommer ude og køre Når vejert tillader det (når det ikke vælter ned med sne)de møder mange forskellig mennesker i alle aldre. Hvalpene er meget naturlige nysgerrige på alt hvad de møder.

Hvalpene kan købes for 6.000.- Kr. pr. stk. Prisen er sat udelukkende for hvalpenes skyld, således de kan få nogle nye hjem og nye oplevelser med andre en os de kender. (pga den meget lave pris følger der ikke eks. med)

07-01-13: Hvalpene er nu 12 uger og vi har ændret træningsform, nu bliver de trænet hver for sig og er begyndt på hvalpetræning. De er nu helt renlige.

Vi har hørt fra Ambers familie i Horsens og de er meget glade for Amber og det er rigtig dejlig at høre fra hvalpenes familie tak for det. 

01-01-13: Alle hvalpe har nu haft deres 1. nytår og der var ikke noget der kunne være mere ligegyldigt for dem der var overhovedet intet spor af angst, nervøsitet eller andet selv ved de højeste brag legede de som de plejer. Naboen har også være ude med sit jagtgevær og skyde heller ikke her var der tegn på at det var noget de skulle være bange for. :-)) 

27-12-12: Vi har i dag sagt farvel til den første hvalp. Amber har fået en ny og dejlig familie fra Horsens og selv om der er 8 andre hvalpe her, var det svært at sige farvel til vores skønne hvalp. Alt godt frem over og vi glæder os til at høre hvordan det går.

25-12-12: Hvalpene har nu været alene hjemme i flere timer uden de store problemer kun lidt uheld fra nogle af dem på gulvet ups. Dejligt at de nu kan gå længere ture.. Alle kan gå i sele, alle kan sitte, dække, gå lidt spor. 

24-12-12: Alle hvalpe kan "danse om juletræet og åbne pakker :-) "

Dag 40--->: Alle hvalpene er nu chippet, vaccinere og mentalt testet og alle tog det i stiv pote. Alle hvalpene er meget harmoniske, med masse af gå på mod, har et rigtigt godt sind og er meget nysgerrige. Så nu er de meget klar til nye hjem med nye udfordringer.  

Dag 37-39: Hvalpene er nu gået ind i deres 5 uge og de har lært rigtig meget, de er begyndt at rejse ørene. De "laver" ikke inden for mere, kun en sjælden gang går det galt med at tisse. De har været meget omkring og har været på biltur flere gange og det går fint. Der kommer rigtig mange venner/bekendte og familie for at lege og håndtere hvalpene, så de er rigtig meget i alle slags hænder.

Dag 31-36: Hvalpene kommer noget omkring sammen med vores andre hunde går de ture og de leger meget. Vi træner dem meget i at komme ud når de skal tisse mm. og det går rigtig godt. Amanda har rejst det ene øre så det ser lidt sjov ud

Dag 26-30: Hvalpene kommer mere og mere med ud og lege sammen med vores andre hunde og vi tæner dem i at gøre sig rene uden for. Da hvalpene var 29 dage fik de ormekur nr. 2 denne gang kunne de godt smage at det ikke smagte helt så godt men det gled ned. De får mere og mere opblødt hundefoder, men spiser stadig ved Malou. Vi er begyndt at køre bil med hvalpene og træne dem i at være lidt alene.

Dag 22-25 : Hvalpene er nu begyndt at få torskerovn, A38 + opblødt hvalpefoder til stor race, de spiser fint og med stor appetit. Vi er også begyndt at få besøg af diverse venner og familie som er lige fra 1,5 år til nogen og 70. Det går rigtig fint og hvalpene vil meget gerne snakke og lege.

Dag 16-->21 Hvalpene bliver mere og mere selvstændige og de bliver også meget sjove. De kommer nu en del uden for hvalpekassen. De leger meget med hinanden og det er helt tydeligt at de kender os på lugten. Vi har købt en babyvægt da de ikke længere kan være i køkkenvægten. på den 20 dag har vi givet dem tilskud af Royal Canin babydogmilk, da Malou trække sig lidt pga. deres små spidse tænder, så da de havde slupret mælk af en skål var de knap så sultne og så kunne de godt få resten ved Malou

Dag 14/15/16: Malou bruger nu mere tid på marken og lader de små som er ved at få øjne ligge lidt længere. Akita har nu mere end fordoblet sin fødselsvægt, ellers ligger resten omkring 600 g. Da hvalpene nu er 14 dage er det tid til deres første ormekur og den tog de uden nogen problemer

Dag 6, 7, 8.:Der sker ikke det helt store, ud over at der gøres rent hvalpene vokser pænt alle sammen. Hvalpene skal have nave og jeg bruger meget tid på at finde de rigtige og betydningen af navnet. Abbelone og Abbey får lige lidt alene tid med Malou så de kan tage lidt mere på, de vejer lidt mindre end de andre, men herefter har de næsten den samme vægt.

Dag 3,4,5.: Malou er nu helt sig selv igen, hun er glad og vil gerne med på marken, hun leger lidt med de andre 2 ellers vil hun gerne tilbage til sine hvalpe som tager meget pænt på.

Den 11,10,12 dag 2.: Der har været ro på i nat og hvalpene har efter morgenvejningen taget 50 g på. Malou får stadig havresuppe og kylling blandet med hvalpefoder og hun spiser pænt. Hun passer sine hvalpe som om hun ikke har lavet andet.

Den 10,10,12 dag 1.: Malous mave er total i udu hun har været ude mange gange. Jeg kontakter min dyrlæge for lige at høre hvordan vi takler dette. Malou får nu ikke noget at spise det næste ½ døgn og derefter får hun kylling med havresuppe. Sidst på eftermiddagen ser det ud som om at hun igen har en nogenlunde mave, og hun falder til ro sammen med sine hvalpe.

Den 9. Okt. 12.: Natten mellem den 9 / 10 oktober, Malou er meget raskløs hun vandre meget rundt og vi går derfor ned til hendes fødekasse da det er klart at hun har veer. Kl 06 falder hun til ro og vi får et par timer på øjet. kl 10 går vi en lille tur alle 3 og er tilbage kl 11, her bliver hun igen raskløs og kl 11,05 går vandet. Vi går i fødekassen og kl 11,10 er den første hvalp født. Kl. 14.oo kommer den sidst pige og Malou har taget alt med ophøjet ro, har spist alle moderkager og rengjort dem alle.