Tryk her hvis du vil-->Tilbage til Hvalpesiden

 

 

Chantal-javi-ami   Amy  DK17061/2012

 

8.-  Pige (3farve)Amy   "Herskerinde, sejer, smuk"   St. vægt 350 g vægt den 30/10-12  1,55 Kg

Amy er den der virkelig forstår at skabe sig opmærksomhed

Nyeste billeder øverst

 

01-05-2013: Ord som er sagt af Tommy og Helle om Amy " Det går fortsat godt med Amy, som nu er blevet en rigtig ”teenager”.

Vi er rigtig glade for hende og hundetræneren syntes, hun er en fantastisk hund, med en god psyke – derudover siger hun, at I har gjort et godt stykke arbejde.

Vi vedhæfter nogle billeder, hvor hun leger med frisbeen, som hun er helt vild med og selv henter i garagen, når hun kommer ud. Amy og de meget fine heste i baggrunden mon hun leger med dem?

 

 

 

 

22-03-2013: Amy er kommet til sit nye hjem og er faldet rigtig godt til hun blev lidt køresyg efter den lange tut men kom sig hurtigt hun spiste og fik en rigtig god nat. Hun var ude med Tommy tideligt næste morgen ellers hygge hun sig med Helle og Hestene. Som Helle siger er de imponeret hvor rolig hun er inden for hvilket hun også gerne skulle være da hun er opdraget sådan Herligt når det virker :-)

Amy i hendes nye hjem ude i haven

 

10-03-2013: Så kom tiden også til Amy hun har nu fået en ny og dejlig familie på Nykøbing Mors. Tommy og Helle har købt Amy  og glæder sig til at få hende hjem. Vi ønsker familien alt mulig held og lykke herfra.

 

 

20-1-13

Amy er en rigtig frækkert hun vil meget bære rundt på ting og hun er rigtig god til at komme først. Hun er dejlig lærenem og dejlig at arbejde med

 

Amy den 14/11-12 har fået grøn halsbånd

 

 

Amy går tur med sin far